Albert Ramos trasllada el seu taller de tapisseria des de Barcelona a mitjans de 1991. Tapisser artesà de tercera generació s'especialitza en la restauració de tapisseria d'estil i moble antic, tot tractant amb els materials originals, molls, crin, etc. S'envolta d'un equip professional de col·laboradors: tallista, restaurador, ebenista... Per tal de donar la màxima especialització en cada tipus d'acabat. També confecciona i instal·la cortines de diferent tipus.

És el 1995 quan decideix comercialitzar un nombre limitat de models, creats a partir de les tendències actuals de moble entapissat, però conservant la màxima qualitat tant en els materials emprats com en els acabats, podent personalitzar en cada cas, tant les tapisseries com les mesures.

Recreació virtual del clos monàstic primitiu de Sant Joan

Aquesta entrada no té relació amb el món de la tapisseria, però si amb el món on és la tapisseria, Sant Joan de les Abadesses. Via ElRipolles.info he trobat aquesta Recreació virtual del clos monàstic primitiu de Sant Joan, del segle XII al XVII:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada