Albert Ramos trasllada el seu taller de tapisseria des de Barcelona a mitjans de 1991. Tapisser artesà de tercera generació s'especialitza en la restauració de tapisseria d'estil i moble antic, tot tractant amb els materials originals, molls, crin, etc. S'envolta d'un equip professional de col·laboradors: tallista, restaurador, ebenista... Per tal de donar la màxima especialització en cada tipus d'acabat. També confecciona i instal·la cortines de diferent tipus.

És el 1995 quan decideix comercialitzar un nombre limitat de models, creats a partir de les tendències actuals de moble entapissat, però conservant la màxima qualitat tant en els materials emprats com en els acabats, podent personalitzar en cada cas, tant les tapisseries com les mesures.

Cadira de Hector Guimard (1898-1900)

Hector Guimard (Lió, 1867 – Nova York, 1942) és un dels representants de l’Art Nouveau a França més desconegut a nivell internacional. Arquitecte i decorador, actuà aïlladament sense deixar deixeble ni escola. Autor de les entrades del metro de París també és autor diferents vil•les i palauets per a diversos clients parisencs. Va exiliar-se a Nova York per por a la guerra en ser la seva dona jueva.

Aquesta cadira fou realitzada pel menjador de la casa Coillot, amb estructura de noguera tallada i seient de cuir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada