Albert Ramos trasllada el seu taller de tapisseria des de Barcelona a mitjans de 1991. Tapisser artesà de tercera generació s'especialitza en la restauració de tapisseria d'estil i moble antic, tot tractant amb els materials originals, molls, crin, etc. S'envolta d'un equip professional de col·laboradors: tallista, restaurador, ebenista... Per tal de donar la màxima especialització en cada tipus d'acabat. També confecciona i instal·la cortines de diferent tipus.

És el 1995 quan decideix comercialitzar un nombre limitat de models, creats a partir de les tendències actuals de moble entapissat, però conservant la màxima qualitat tant en els materials emprats com en els acabats, podent personalitzar en cada cas, tant les tapisseries com les mesures.

Cadira de Henry van de Velde (1863-1957)

Arquitecte, dissenyador industrial i pintor belga que treballà en diferents països europeus. Henry van de Velde va ser un dels fundadors del modernimes i del racionalisme belga, que més tard va dur a Alemanya.

Creia que millorant l’entorn de l’home ajudava a millorar aquest, així tenia cura en els seus dissenys del més mínim detall.

Cadira Bloemenwerf (1894)

Foto: Chairblog
Creada per a una casa de Brussel·les és de noguera amb seient de cuir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada