Albert Ramos trasllada el seu taller de tapisseria des de Barcelona a mitjans de 1991. Tapisser artesà de tercera generació s'especialitza en la restauració de tapisseria d'estil i moble antic, tot tractant amb els materials originals, molls, crin, etc. S'envolta d'un equip professional de col·laboradors: tallista, restaurador, ebenista... Per tal de donar la màxima especialització en cada tipus d'acabat. També confecciona i instal·la cortines de diferent tipus.

És el 1995 quan decideix comercialitzar un nombre limitat de models, creats a partir de les tendències actuals de moble entapissat, però conservant la màxima qualitat tant en els materials emprats com en els acabats, podent personalitzar en cada cas, tant les tapisseries com les mesures.

Coconut Chair de George Nelson (1955)

Foto: Vitra.com
Un disseny ben actual per aquesta cadira en forma de coco partit, tal com la va descriure el propi Nelson. La carcassa és blanca de plàstic reforçada amb fibra de vidre i l'interior de pell o tela en color, al contrari del coco que té l'interior blanc i l'exterior marró.

Gràcies a les corbes del seu seient i respatller aquesta cadira permet asseure's-hi en qualsevol posició i moure's-hi amb facilitat sobre ella.

Pàgina de la Fundació George Nelson



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada